Actuariële gelijkwaardigheid en dispensatie, goedkoop en snel!

U hebt of u wilt dispensatie voor een eigen pensioenregeling? Dan vraagt het bedrijfstakpensioenfonds dat voor uw branche verplicht is gesteld u aan te tonen dat uw pensioenregeling ten minste actuarieel gelijkwaardig is aan de regeling van het bedrijfstakpensioenfonds. Wij zijn u graag van dienst bij het uitvoeren van een actuariële gelijkwaardigheidstoets of het opstellen van een verklaring van actuariële gelijkwaardigheid voor uw gedispenseerde pensioenregeling. Deze dienstverlening is meestal kostbaar en tijdrovend. De benodigde gespecialiseerde kennis is schaars en volgens de economische principes dus duur. Zo was het tot nu toe. Maar bij LNBB actuarissen + pensioenconsultants is dat anders.

Tot 50% voordeliger

Wij kunnen bogen op ruime ervaring in het uitvoeren van actuariële gelijkwaardigheidstoetsen en het opstellen van een actuariële gelijkwaardigheidsverklaring. Gecombineerd met onze efficiënte werkwijze, resulteert dit in een scherpe prijs en een verrassend korte doorlooptijd. Ten opzichte van andere actuariële bureaus kan het voordeel oplopen tot wel 50%. U beschikt dus sneller over de gewenste resultaten of verklaring en u bent ook nog eens een stuk voordeliger uit.

Reken zelf uw voordeel uit

U kunt zelf de proef op de som nemen. Klik hier en u ontvangt vrijblijvend een voorstel voor een actuariële gelijkwaardigheidstoets. Wilt u daarnaast een toelichting op onze werkwijze hebben, dan geven wij die natuurlijk graag. Neemt u contact op met Roel Nass of klik hier voor een verzoek per e-mail.